Pár minut po páté

Pár minut po páté

Anotace: poslední říjnová neděle..

Nevím, jaký byl den a jaké bylo datum,
když sis řekl, že si zkusíš načrtnout lásku,
když sis ukázal na mě a řekl
"jo, s touhle holkou to zkusím"

Nevím, jaká byla hodina,
když mi od Tebe přišla první esemes,
ale vím, že bylo lehce k ránu,
když ses rozhodl

líbat mě
.
Kreslil sis mnou
vášeň
opojení
rozkoše

a chtěl jsi mě vygumovat pokaždé,
když jsi vystřízlivěl.

A já vím,
že nepřijdeš, když to slíbíš,

nevěřím Tvým slovům,
slibům ani omluvám,

Nevěřím, že jsme byli,
ale chci věřit, že budem,
nevěřím,když říkáš, že mě miluješ
a nechci věřit, když říkají,
že mě nenávidíš.

Byla poslední říjnová neděle,
pár minut po páté,
když jsem se musela dívat,

jak si ze mě nic neděláš...
Autor MishaX, 10.11.2012
Přečteno 410x
Tipy 8
Poslední tipující: Robin Marnolli, Miriska, Rootness, Joe Vai, Sarah, Písnička...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju moc... máš naprostou pravdu!

11.11.2012 14:22:18 | MishaX

Uf to je smutný...Numím moc říkat.."miluju tě". Ale myslím, že láska je vidět v mém jednání, a pokud jsem četl dobře...tak je to někdy lepří, než tisíc slov hozených do stěny jen tak. Nemám rád přetvářky..Snad bude už brzo líp...tobě.

11.11.2012 10:29:39 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí