Útěk

Útěk

Anotace: ...

Chci vzít nohy na ramena,

běžet, dokud budu moci,

utéct, abych předznamenal,

že jsem bláznem bez pomoci.

 

Seberte mě na ulici,

až promrzlý se budu třást,

a zapalte za mě svíci...

Děkuji vám za soustrast!

 

Vždyť jsme všichni uprchlíci,

jen nenechat se zmást.

Autor free.poet, 12.11.2012
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, celkem se mi to líbilo. Vštší houbku bych si přál,
možná sám bych o to stál,
nevím.

12.11.2012 21:26:38 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí