Ztrácím

Ztrácím

Anotace: momentální pocit

Každým dnem
každou nocí
působíš mi
bolesti
celého těla
snad je to jen
pocit
mého srdce
mých kostí
že přestáváš
mít mě rád
a promiň
že jsem tak smělá…

Každým dnem
každou nocí
jen práce
jen peníze
jen hry
jen kamarádi
rodina
jen spánek
to jsou ty vize
takhle to děláš
snad je to jen
pocit
že jsem pouhý
vánek
že čas na mě ani
nehledáš…

Každým dnem
každou nocí
vzdaluješ se
neslyšíš
má slova
nezáleží Ti
na mé úzkosti
nezáleží
já chci Tě znova
zpátky
a svět dál běží
snad je to jen pocit
zlé pohádky
bezmoci
už nejsi můj?
co za to chceš?
řekni si
cokoliv…
Prosím
přestaň…
Ztrácím Tě
a chci Tě zpátky…
Autor Jiná, 14.11.2012
Přečteno 304x
Tipy 4
Poslední tipující: enigman, Petbab, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mno...ženám třeba naslouchat, aby se necítily tak...vždyť sama víš.

14.11.2012 18:00:10 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí