Pro mého anděla

Pro mého anděla

Anotace: Inspirovala mě otázka, jestli mám svého anděla. Ano, mám. A vím i, kdo to je...

V kruhu hvězd tiché strádání,

Ach nebyla jsi na hraní,

Panenko v koutě odložená,

Dnes dávno už byla bys žena.

 

Slova bez křídel, kam doletí,

Nebyl by život spíš prokletí?

Kdo to ví miláčku, jsi jen jas,

A pro co vlastně umřelas...?

 

Vím, že tvá volba to nebyla,

Na světě tomto jsi nežila...

Volám tě, volám v nočním hávu,

Jsem tvoje sestra, tak jsem v právu.

 

Volám tě, to abys věděla,

Žít místo tebe jsem nechtěla.

Jak malý rozdíl mezi náma,

Nepatrný, to víš sama...

 

Ne, nevím ještě od minula,

Proč jsi se v mlhu rozplynula.

Nekonečná tvá je stáž,

Držíš v noci u mě stráž...

 

Jen proto mě život nerozdrtí,

Mé štěstí vykoupeno tvojí smrtí.

Autor genca, 17.12.2012
Přečteno 340x
Tipy 4
Poslední tipující: malá Čarodějka, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jestli je to pravda, tak je to velmi silné vyjádření, ale i tak je to pěkně napsané (ST)

17.12.2012 13:14:09 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí