Když se smráká

Když se smráká

Anotace: inspirováno krásnými západy slunce posledních dní a smutnými událostmi toho času

Všechno vypadá jinak,
když se stmívá a smráká.
Všechno co známe a máme,
přikryje tma obojaká.
Všechny ty chrámy a krámy,
co snadno zavalí duši,
putují tou cestou s námi
Indické jídlo a sushi,
představy blaha a bídy,
tlukoty srdce a hodin,
cinkot sklenic – ostrost střepů,
Opojná vůně touhy...
V jedné vteřině letu
je přebije obraz pouhý:
Svět slije se v bolest
A bolest ve tmu
Až do své hlavy
nárazník vetnu…
Autor Sh' Abůn, 29.12.2012
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, ViktorNefarian, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí