Psaná osudem

Psaná osudem

Anotace: Zamilovaný muž ztratí svou milou.

Odvál mi tě vítr, má drahá lásko.

Ztratila ses v dáli, bez šance návratu.
Teď tu stále čekám na tu odplatu.
Jen pro mě oprátku visí.
Supi už zobáky si brousí.

Vzal mi tě stín, má drahá lásko.

Odešlas nečekaně v ten den osudný.
Ani nestihl jsem to poslední.
Říci ti sbohem jediné,
jen ať naše láska nezhyne.

Odnesl tě démon, má drahá lásko.

Satanovy poskoky odehnalas,
když zapěl zbožný hlas.
Poznaly, že k nim nepatříš,
že do nebe s jinými odletíš.
Tak roztáhlas křídla bělostná
a zde mě zanechala.

Vzaly mi srdce, má drahá lásko.
Autor Laurencová, 15.01.2013
Přečteno 320x
Tipy 1
Poslední tipující: ViktorNefarian
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí