Blues na kolejích I

Blues na kolejích I

Anotace: často cestuji vlakem... a občas mám i čas psát * volné asociace

 

 

 

Kapky na skle jak slzy na řasách

Žlutá střecha, z rozpadlého komínu dým

Házíš kameny do kolejí a zpíváš

Tak jako stovky vlaků cos minul

Slatiny obcházíš, ale prodíráš se trním

Stín buků a bříz tě nezachrání

Malá osada na kraji mýtiny zmírá

A blues, blues pražců tiše sténá

...ŽIJ...

 

 

 

 

Autor Temeraire, 21.01.2013
Přečteno 423x
Tipy 3
Poslední tipující: Niky88, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí