NÁDECH TMY

NÁDECH TMY

Anotace: ...

Doteky slov,
nahota zrození ve světe bez následků.
Má pýcha ustupuje noci,
slysíš jak sténá a hladce vplouvá do Tvých záhybů..
V rozechvělé blízkosti ramen nenalézá odpovědi..
Cítí zradu,
ví, že je pozdě hrát si na lásku..

V tiché setrvačnosti,
omývá břehy řeky bezejmenné, víčka nebes..
Jen skelný opar tu stojí svědkem,
trčí němým úžasem, pohledem vzhůru do prázdna..

Je krutý a nejvíc sám k sobě..
Autor PANGÁSIUS, 04.02.2013
Přečteno 431x
Tipy 10
Poslední tipující: gallatea, tato22, Gabrielle, Robin Marnolli, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak dojimavo sa preklenula od lasky k sklamaniu...nadherná, silná

09.06.2019 23:06:39 | gallatea

Ahoj, děkuji za komentář..
Poslední dobou o to víc..

04.09.2019 21:20:37 | PANGÁSIUS

hned ten začátek je síla,krásně napsané

04.02.2013 11:10:45 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí