Odcházení

Odcházení

Anotace: ...

Do ticha hlasu volám,
že bych se chtěla schovat,
že bych se chtěla dotknout,
lépe než v dešti moknout.

V příbězích slunce píši,
opouštím svoji skrýši,
opouštím tohle tělo,
bezmála vše by chtělo.

(i to, co dávno mělo)


Nebeským branám vstříci,
nevím, co ještě říci,
nevím, zda ještě mohu,
stát na okraji rohu

(a omluvit se Bohu)

Tak pusť se mojí dlaně,
a zanech řeči plané,
a zanech hloupé slzy,
vždyť víš, že mě to mrzí

(budeme spolu, brzy)
Autor sheepinka, 17.02.2013
Přečteno 311x
Tipy 5
Poslední tipující: maliska, Jozef Bojanovský, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí