Insomnia

Insomnia

Anotace: ....

Toulám se své samotě,

jsem pohroužen do říše snů,

když na loži mém nehnutě,

v tajemném světě uvíznu.



Démoni jako andělé,

naruší to tiché snění,

kde dlouhé noci probdělé,

spavé tělo neodmění.



Na stropě tančící stíny,

těch lamp a stromů karneval,

když za oknem vítr líný,

mrazivý dech - co tiše vlál.



Kvílivé, ptačí hlasy zvou,

náš život do nového dne,

kde šero jenž se plazí tmou,

ten bílý svit neprobodne.
Autor PrincNoci, 11.03.2013
Přečteno 294x
Tipy 8
Poslední tipující: Elissbeth, KatkatkaW, Bunney, Lioness, Miriska, Joe Vai, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji :)

11.03.2013 20:19:34 | PrincNoci

krásná..
:-)

11.03.2013 18:50:58 | Miriska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí