Březen

Březen

Anotace: Shodná s titulkem.

Snáší se z výšin
bílé kuličky.

Podobají se
popcornu,
co vrhl
neznámý soused
z okna
ve dvanáctém patře.

Anebo sousedka
plnými hrstmi
hází
ze střechy domu
krystal.

Ten by se mi hodil,
už jsem potřísnil
vřelou vodou
brazilskou
zrnkovou...

Dnes jsem si přivstal.

Také to mohou být
burizony,
však jeden druh
v barvě bílé,
odhazovaný
jen tak
z
kratochvíle.

Vždyť je to lhostejné
co za oknem padá,
hlad je nejlepší
kuchař.

Vystrčím ruku z okna
v níž budu třímat
prázdnou nádobu,
snad něco,
k jídlu

polapím.

Jsem zatím odhodlaný
a nadto věřím,
(alespoň prozatím),

že se příští týden

už konečně

„pochlapím!“
Autor kudlankaW, 13.03.2013
Přečteno 354x
Tipy 13
Poslední tipující: střelkyně1, Kirsten, Akrij8, Robin Marnolli, Joe Vai, Miriska, Avola, Elisa K.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi dobře...zvučná, čtivá výpověď v etvém stylu.
RM.

13.03.2013 23:47:12 | Robin Marnolli

Zdravím Tě Robine a děkuji za dobrozdání.

Martin

14.03.2013 17:52:31 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí