Brouzdám se závějí

Brouzdám se závějí

Anotace: ...

Brouzdám se závějí
auta probíjí se sněhem
a chodci nadávají,
kloužou
a padají

Nádherné zimní ráno -
celý svět obalený bíle
A stejně mi chybíš
a stejně mi chybí ty chvíle
co už jsou dávno pryč.

Žiju velkoměstem
umírám steskem
a čekám na jaro
až okázalým gestem
probudí stromy ze spánku.

Živořím stýskáním
přežívám ze zvyku
a čekám -
až mě někdo
taky konečně probudí.

19.3. 2013
Autor me999, 19.03.2013
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: Žluťák, maliska, Robin Marnolli, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí