Nejde zapomenout

Nejde zapomenout

Anotace: ...

nebe roní stříbrný slzy

- dostačující klid po bouři

srdce pálí starý jizvy

a pak duše topí se v kouři

 

slunce zahalené mraky

nedokáže se jimi protlačit

v myšlenkách se mi vracíš zpátky

nejde tě z nich vytlačit

 

jak pták mávnou křídly

proměnit se ve vzduch

smít špínu zázračnými mýdly

vymazat ten začarovanej kruh

 

i kdybych sebevíc chtěla

nesfouknu oheň pouze svým dechem

a nejde zbavit se vlastního těla

přestože bolavá místa už jsou dávno pokrytá mechem

 

 

Autor Nikdo_, 20.03.2013
Přečteno 355x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí