,,

,,

Anotace: ..

chci tě mít u sebe
držet a objímat tě
budoucnost může být leckdy krutá
roztříští se jak křehká zrcadla
proto vezmi si její střípek a dobře ho opatruj

Ikdyž cestu nám zahradí mrazivá temnota
nikdy nepřestanu doufat
Hořkost slz nám není vůbec cizí
proto se nikdy nezvdám
ne dokud se neprobudíme do námi vysněného světa.

Autor seh, 24.03.2013
Přečteno 436x
Tipy 4
Poslední tipující: Anjesis, LadyElis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí