Bílý trpaslík

Bílý trpaslík

Anotace: Nestačím vyvažovat vlastní zen své gravitace, ale ještě pořád zářím......

Víte, chtěl jsem vlastně být,
.......ale být, že nebýt!

Prohánět se na valníku po obloze,
z šedivých pijáků do exploze,
a dělat, že jen mozek mám....
a mé tělo nedotčený boží chrám!

Čas by plynul téměř po skocích,
hrálí jsme si v kalužích i potocích.
Večer.....
ach ten večer,tak dobrodružně vlhký
a zvonit na zvonky bylo tak lehký!

Týrat cosi vznešeného, co se dědí,
pod obrazem svíček do zpovědí.
.
.
.
Víte, nemám tendenci stát se,
ničím, natož pak vším jen krátce!!
Autor barak 2, 25.03.2013
Přečteno 260x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí