Slnko už nechcelo vyjsť

Slnko už nechcelo vyjsť

Anotace: ...

nad jej hlavou
slnko už nevyšlo

 

mala všetko
a v priebehu pár stotín
sekundy
sa všetko rozplynulo

 

tá krásna lúka
ktorú mala pred očami
ostala
len pred ňou
vyrástol múr

 

nedal sa obísť
nedal sa preskočiť
nedal sa podkopať

 

zostalo ticho
tma
a beznádej

 

nekompletný život

Autor maliska, 25.03.2013
Přečteno 374x
Tipy 7
Poslední tipující: Sýkorka07, Martinecka23, Joe Vai
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí