Zatanči mi, tanečničko

Zatanči mi, tanečničko

Anotace: Já ani nevím, pro kterou tanečnici... Jestli to náhodou nejsem já sama.

Zatanči mi, tanečničko,

pro mé srdce smutné,

já už nechci víc se trápit,

než je přímo nutné...

 

Zatanči mi, tanečničko,

pro ty matné oči,

nožky tvoje ať vzduch víří,

suknička se točí...

 

Zatanči mi, tanečničko,

jako kdyby naposled,

jednou vážně to tak bude,

nestálý je ten náš svět...

 

Zatanči mi, tanečničko,

motýlku v řepkovém poli,

ať se usmát mohu zase,

ať už to tak moc nebolí...

 

Zatanči mi, tanečničko,

pro moje sny zoufalé,

zapomenu na pár vteřin,

žádat víc je troufalé...

 

Zatanči mi, tanečničko,

jak písmenka po linkách,

jednou, až to pro nás skončí,

budeš jen v mých vzpomínkách...

 

Zatanči mi, tanečničko,

pro starosti co jsou teď,

pro otázky o mně samé,

na něž neznám odpověď...

 

Zatanči mi, tanečničko,

s vášní tobě vlastní,

ať se Slunko zaraduje

a jsme všichni šťastní...

 

Zatanči mi, tanečničko,

o hudbu popros oblohu,

zatanči pro mě, zastiň ty věci,

před nimiž schovat se nemohu.

Autor genca, 27.03.2013
Přečteno 351x
Tipy 6
Poslední tipující: malá Čarodějka, Robin Marnolli, Miriska, Joe Vai
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:)))

27.03.2013 09:11:10 | Joe Vai

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí