Rozloučení

Rozloučení

Anotace: ....umřela mi kamarádka,a já neměla šanci se rozloučit,tak aspon básničkou

Proč černé mraky odejít nechtějí,
proč skončily dny,kdy žila jsem v naději.
Proč rána na srdci bolí jak čert,
tohle už holčičko nebude žert.
Na duši tíhu a srdce mám rozbité,
proč tvoje karty zůstaly zakryté?
Veškerá tajemství sebou si vzala,
a spoustu otázek tady ponechala?

Ted koukáš se zhůry a jenom se směješ,
tak přestanem truchlit,
když si to přeješ.

At maličký andílek,co na tebe dohlíží,
pevně tě stiskne a hlídá tě za mříží.
už žádné trápení z vypité flašky,
tohle jsou pro tebe už jenom frašky.

Závidím andělům,co s tebou se smějí,
dobře víš,zlatíčko,
kdo měl tě nejraději.

Nebylo mi dopřáno,ještě tě spatřit,
tahleta chvilička,bude ti patřit.
Měli jsme plány,snad ještě si pamatuješ,
ted už si volná,tiše poletuješ.

Máš jiné přátelé a jiné poslání,
už nejsi s námi a ani u mámy.
Žádné už příkazy a ani urážky,
v srdci mi zůstaneš,nebudeš bez lásky.

Odešla si v tichosti,osud to tak zařídil,
těšila ses na kámoše,co si tě tak oblíbil.
všechny tvé starosti jsou ted vyřešené,
v srdci mi zůstaneš,bude otevřené.
Autor sondulacek, 08.04.2013
Přečteno 447x
Tipy 3
Poslední tipující: terezkys, Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí