Já jsem...

Já jsem...

Anotace: ...

Duhové kruhy,
rozšířené zornice,
vzdálené hlasy.

Slepené vlasy,
královna krásy,
předloktí rozpíchané.

Je to dané...
jsem smažka!
Už nestačí flaška,
nestačí
fet jinačí,
jen droga tvrdá.

Nejsem na to hrdá,
leč,nemohu si pomoci.
Je to druh nemoci
a já jsem ochořela.
Louč závislosti zahořela

a já jí podléhám.
Důsledky dobře znám...

Však nevnímám!
Autor Lucisska, 08.04.2013
Přečteno 381x
Tipy 3
Poslední tipující: BArBArKO, Robin Marnolli, VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné. Je to skutečně. Jestli to byl záměr, tak se povedl se vším všudy.

08.04.2013 17:15:26 | VEDz RVAHEs

Díky!Vlastní zkušenost.

09.04.2013 06:58:39 | Lucisska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí