Milenka mrtvého vojáka

Milenka mrtvého vojáka

Anotace: Zdálo se mi o ní.

Šla nocí

nepoznána

pláštěm zametala stopy

 

Šla

kolem zídky

kláštera  

 

Tiše!
 Nepřítel čeká za branami

a ona 

krásná ve svém království

podivná princezna na útěku

pláče až srdce usedá...


Ach, ten zvuk!

Mrtvá melodie spásy

varhan vzlyk ji probudil

kdesi leží její milý

jeho kabát kdysi bílý

slzou znovu promáčený


možná je 

a možná není

naše víra v zapomnění

silná jako obvinění...


 




 



 


 

Autor terezkys, 08.04.2013
Přečteno 598x
Tipy 19
Poslední tipující: Frr, J.Karasová, Jort, Jan Hrábě, V.N.Losinský, Amonasr, Joe Vai, Robin Marnolli, Bakchus, zamotán v nedospělosti, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí