Jehla

Jehla

Anotace: ..

Ležela na trávě
v ruce zabodnutou jehlu.
Bylo to poprvé
to kouzlo okamžiku.

Druhý den na louce píchá si znova
vzpomíná při tom na jeho vyřčená slova.
"Po první ráně není cesty zpět
a ty už teď nejsi celý můj svět."

Jediná věta a tolik jí ranila
věděla proč, přestože lásce se bránila.
Změnila názor a přísahala bohu
Už nikdy si nepíchnu tuhletu drogu.

Chtěla si užívat, zase se smát
ten bílý prášek jí však nepustil dál.
Vzdala to, skočila a z útesu padá
ta, co ještě mohla mít někoho ráda.
Autor Rosie231, 11.04.2013
Přečteno 315x
Tipy 9
Poslední tipující: Marcone, Izza, WoQyX, Amonasr, Lioness, Robin Marnolli, Bakchus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí