Poslední místo

Poslední místo

Anotace: Napsáno 16. 4. 2013

Jak je ještě dlouhá tahle trať?
Chci to skoncovat... tak...
prosím moje utrpení zkrať.
Nebo mě nauč číst mezi řádky,
jinak můj život bude brzy krátký.
Já už nechci... ne prosím,
já nechci žít, ve světě plných lží.
Už mám toho dost, nemluv...
toužím být zase šťastný,
ale kde není naděje,
tam smrt... hltá koleje.

Autor William Christo, 16.04.2013
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí