Zítra zemřu

Zítra zemřu

Anotace: ...

Neúprosný je ke mně čas,

když rukou hrdlo svírá,

jsem omráčen a ztrácím hlas,

tam na dně v temných dírách.



Já věčně dřímal v loži sám,

teď se smrtí se objímám.

Čas je vodou, která teče,

mezi prsty zahaleče.



Život, který jsem neprožil,

mne trýzní černým myšlením,

prý nesnažím se ze všech sil,

a smrt, že lehce podcením.
Autor PrincNoci, 17.04.2013
Přečteno 374x
Tipy 1
Poslední tipující: KatkatkaW
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí