Je konec

Je konec

Anotace: ...

Přišla jsi nepozvaná
do mého radostného života
v černém kabátci zakrytá
do očí kapuce byla hozená

Dlouhý čas si u mé lože stála
a ani slůvka nevydala
i když jsem tě zřetelně slyšel
jak bubny na koncertě

Slunce které do teď zářilo
zašlo za temný oblak smutku
jarního veselí zpěvných ptáků
a šeď se vkradla do obýváku

Temné slzy ti stékají po tváři
a kapou na moji bledou tvář
ve snáři marně hledám
co se jiného mělo stát

A pak přišla
ta záplava slov
tornádo myšlenek
a slzavý vodopád

Je konec ...

Autor Kakuzu, 18.04.2013
Přečteno 337x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí