Maková panenka

Maková panenka

Anotace: Ať žije karneval.

Ona mu nic nedluží.

On po ní nic nemůže chtít.

Sám po ní nechce nic chtít.

Ví, že ji nemůže mít.

 

Tu lásku malých dětí,

když ta Emanuela zradí,

kam on motýl poletí,

Kdo ho večer hladí?

 

Pole zvoní jarním deštěm,

motýl vzdychá Chtěj mě ještě..

Ještě než mu, tím zlým deštěm,

křídlo, kabát i hůl ztěžkne.

 

Už jen jednou on ji spatří.

V nové partě.. Kosí bratři.

 

Ještěže se pohádky

netočí až do konce.

Zbyli by jen motýli

a korále z Jablonce.

Autor kolemjdouci, 19.04.2013
Přečteno 579x
Tipy 4
Poslední tipující: KatkatkaW, Miriska, Amonasr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle se musí číst pozorně a pak je to síla...

20.04.2013 13:31:28 | Amonasr

Děkuji za vynaložené úsilí při čtení..

20.04.2013 14:25:57 | kolemjdouci

Neděkuj, vyplatilo se mi to :-) Já to měl ztížené tím, že se na Večerníčky už víc než 40 let nedívám, takže se v těch postavičkách špatně orientuju ;-)

20.04.2013 14:52:48 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí