Dívka z davu

Dívka z davu

Anotace: V zajetí myšlenek, osudem zkoušená, prchala před sebou, nahá a bez jména.

V zajetí myšlenek, osudem zkoušená,
prchala před sebou, nahá a bez jména.
V zajetí pocitů, z nichž jde jen strach a mráz,
čím dál víc ztracená, jak plynul její čas.

Hledala blízkost a hledala samotu,
halena tajemstvím vzdálených životů.
V dlaních své srdce a v něm hroty od lidí,
přece se zdálo, že nikdo ji nevidí.

Skrz davy plula, jak mlha skrz stébla trav,
kéž bych jí vyšel vstříc, pokynul na pozdrav,
byl jsem však vyplašen tou její plachostí,
tak jsme se minuli, bez slov i něžností.

Každý z nás nepoznán po svém si prostě šel,
jen si teď připadám, jako pták bez křídel.
víckrát ji nespatřím, už ani jednou snad,
měl jsem to zkusit, a říct jí, že mám ji rád.
Autor Anjesis, 20.04.2013
Přečteno 490x
Tipy 29
Poslední tipující: anda, Charibeja, genca, Elisa K., Akrij8, RyxiraAmyGinger, LadyElis, Descardea, kudlankaW, slečna Nefertiti, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Ta je krásná a řekla bych, že i ze života.. :) Kolikrát jsou si dva lidé souzeni ale nikdy se nepotkají..

09.05.2013 13:31:04 | Charibeja

to ano
děkuji

09.05.2013 16:31:48 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí