Vysněná

Vysněná

Anotace: za žalozpěvu vran...

Za žalozpěvu vran,
při stovkách řezných ran,
na chorál vlčích stvůr,
snad ve snech nočních můr,

tančila na střepech,
bosá a bez šatů,
až přišel o svůj dech
každý, kdo zřel ji tu.

S tmou, během vichřice,
neměla střevíce.
Hrdá i ubohá,
ve stínu hřbitova,

hrála si na živou,
V tom nočním sevření,
znaje, jak věci jsou,
i že je nezmění.

Podivně překrásná,
s úsměvem, nešťastná,
tak, jako každý sen,
odešla s úsvitem.
Autor Anjesis, 21.04.2013
Přečteno 336x
Tipy 14
Poslední tipující: Charibeja, Isquieasuus, Lachailla, Izza, Radhuza, LadyElis, Bunney
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí