možná by stačilo jít rychleji, ale zmizí stín

možná by stačilo jít rychleji, ale zmizí stín

Anotace: A slunce dnes tak zlomyslně pálí

/

/



vždy o krok pozadu za tvojí krásou
proklínám upřímnost zrcadel
každou slzou
ze závisti vzešlou

tak hledám kámen
prosím střepy krví
po kapkách
v jezerech kde se slunce topí
kde každý večer tone
pro své zrození

dej mu víc času
dej mi svou krásu

odpusť závist mou
a dovol vejít

mezi vyvolené

na chvíli jedinou


vždy o krok zpět
jen ve tvém stínu
čekat co spadne do trávy
jak záda zlomit jak oči sklopit

vím

/

/
Autor přechodná záležitost, 28.04.2013
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí