Minulost

Minulost

Anotace: ..

Čas běží
mizí za rohem a klesá do hlubin zapomnění
Vzpomínky
ty zbytky minulosti
tisíckrát ohrané v slzavých chvílích
Přicházíš
zahalen v mlze ztracené něhy
zamotán do těch falešných slibů
které jsi nikdy nechtěl splnit
Nevíš cos způsobil
Ten zmatek v mý duši
která slepě věřila tvým křivým přísahám
Tu bolest
co tleje v mým srdci ode dne
kdy jsi mi ukázal svou pravou tvář
Chodím v kruzích
po laně bez začátku i konce
opatrně našlapuju v mrazivé prázdnotě
a oddávám se těm dávným vzpomínkám
Čtu v jejich letokruzích
a přeju si
aby to tehdy skončilo
jinak
Autor KatkatkaW, 07.05.2013
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: želvička001, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí