Království

Království

Anotace: .

Já v hlavě vždy svůj svět jsem měl,

a častokrát i zapomněl,

že kromě snění žít i mám

co žilo kdy, já nevnímal.



Upadl jsem v zapomnění,

v království tužeb navždy sám,

s přáním které nevyplní

mně svět, který si odříkám.



A leč bych se snažil sebevíc,

tak nikdy – nikdy nezměním

tamního krále, jenž kralujíc,

myšlenkám k zemi sklopeným.

Co chtěl on - mám - a volný jsem,

však v hlavě mé král - otrokem.
Autor PrincNoci, 10.05.2013
Přečteno 322x
Tipy 2
Poslední tipující: KatkatkaW, Jiná
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné, moc se mi líbí :)

10.05.2013 20:38:38 | KatkatkaW

to jsem moc rád :)

11.05.2013 15:36:06 | PrincNoci

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí