Odpočívej v pokoji

Odpočívej v pokoji

Anotace: Pár měsíců stará báseň věnovaná osobě, kterou jsem milovala a ztratila...

ODPOČÍVEJ V POKOJI

 
Slz odlesky,
dívenka v očích má,
uvnitř zničená,
navenek se usmívá,
 
v srdci po všem zůstala,
velká černá díra
a den plný bolesti
v pološeru umírá.
 
Připadá si tak sama
smutkem omámena
a stále doufá,
že jen spíš,
jak říct jí,
že se nevzbudíš?
 
Dívá se k obloze,
srdce plné prázdnoty
a v prachu zůstanou
jen vzpomínek šlápoty.
 
Vzpomínka na tebe,
přestože tys odešla
v srdci té dívenky
kořeny zarostla.
 
Závojem smutku
stále zahalena,
avšak už ví,
že není tak sama.
 
V těch vzpomínkách bude
tě nosit napořád,
a ty v srdci za ní
budeš přec vždycky stát.
 
Vzpomínky nekončí,
vzpomínky zůstanou
i když kvítky života,
navěky uvadnou.
 
Tak stojí teď nad tebou,
dívenka v závoji
a do tmy šeptá:
Odpočívej v pokoji.
Autor NikaRoovy, 10.05.2013
Přečteno 434x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Sýkorka07, Robin Marnolli, Elisa K.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítám tě tady.Básničky nám pomáhají přežít
těžké časy.Posílám jednu pro bolavé srdíčko.

Vyroste kvítek malý a žlutý
kam oko dohlédne všude jen plevel
sluníčko svítí život je krutý
už jako semínko jsi o tom věděl.

Piš dál od srdce.

12.05.2013 00:54:25 | Jozef Bojanovský

vítám tě tady.
Dost smutná báseň na úvod, nicméně by jí prospělo trochu uhladit rytmus, aby se plynuleji četla,
ale u těchto témat na to nejsou většinou myšlenky:-(

10.05.2013 21:26:10 | Robin Marnolli

Něco mi Tvá báseň připomněla, za což děkuji...
A vítej tady :-)

10.05.2013 17:20:26 | Elisa K.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí