Navždy

Navždy

Anotace: they lied about forever

Na trůnu seděli,
Vystlaným lžemi o
Navždy.

A můžu zemřít úplně sama
I když jsem se smála
Ze všech nejhlasitěji

Tak sedím na studených kachličkách
Společných umýváren
A dochází mi
Že navždy není fyzickým stavem

Navždy ti zbyde,
Jako osamělá včela v paměti
Životem tvořící si roj
A my se můžeme otočit za pár zim zpět
A mít se v životě
Tak jako abstraktně.

Nalili mi lži na bázi vody
S láskou
Do sklenic, které nikdy nemůžou zůstat plné
Protože
Voda se vypaří
Stejně jako slibované navždy

Takže místo motýlů
mám sbírku sklenic.
Autor NICKI, 11.05.2013
Přečteno 362x
Tipy 4
Poslední tipující: Robin Marnolli, Amonasr, terezkys, KatkatkaW
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vítej. Pěkný kousek hned na úvod.:-)

11.05.2013 18:20:10 | Robin Marnolli

děkuji :))

12.05.2013 11:15:10 | NICKI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí