od prvních slov k posledním slzám

od prvních slov k posledním slzám

Anotace: přes prázdná pole zrytých doufání

 

 

měla jen jednu otázku

bála se vyslovit ta slova

spadl snad z nebe

z větve smutné vrby

a tak tam stála

vlasy mokré a jeho tělo u kolen

 

 neptala se znala tvář

a celý příběh náhle

barvy získal

 místa šedá

i pár barev

 

už první kroky kolem jejich plotu

tiskl svůj nos

tak zvědavý

tiše jméno šeptal

do písku tvář si maloval

 

tu její .. ..

 

osud si osvojil zvyky lidí

zlobu  a závist

všem jen přál

co spojit měl snad navždy – déle

teď aby jeden oplakal

 

ona se sehla

poslední si vzala

polibek z mrtvých úst







Autor přechodná záležitost, 11.05.2013
Přečteno 359x
Tipy 12
Poslední tipující: Radhuza, Amonasr, Miriska, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí

11.05.2013 21:44:23 | CCGREE

vůbec nevím, na co se to vlastně chtěla zeptat.

11.05.2013 22:45:58 | přechodná záležitost

to je škoda

12.05.2013 13:25:37 | CCGREE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí