Korálky

Korálky

Anotace: Někdy je přátelství jako korálky, rozkutálí se a člověk je zkouší zase najít, pro sebe, pro deuxEm

Nevyřčená slova granáty z Granady,

ochutnej jablko ležící na dlani,

vzpomínku v obálce bez adresy,

za úsměv vyměnit všechny poklady,

do očí zítřku krvácí svítání,

mění čas v obrysy.

 

Mám rozpřažené dlaně do křídel,

uprostřed hlubokého spánku skrýš,

posílám Ti pozdrav po hvězdách,

klíč k Tvému srdci dávno zrezivěl,

čekám políbení vánku stále, víš,

mám strach rozpuštěný na řasách.

 

Mé pokosené srdce po Tobě pláče,

Tvé jméno na rtech cítím stále žít,

prosím odpust  co je nepoznané,

půlnoc když zmírá, jitro přijde vkleče,

chtěl bych jizvy duše zalepit,

přátelství s korálky poztrácené.

 

…Chybíš mi, vzpomínám na Tvé barvy duhy…

Autor Akrij8, 15.05.2013
Přečteno 452x
Tipy 10
Poslední tipující: Kaitlynn, Anjesis, střelkyně1, Radhuza, RyxiraAmyGinger, fijalka, lucie.Tee, Amonasr, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Originální. Pěkné.

16.05.2013 11:31:37 | VEDz RVAHEs

mám rád tvé metafory :-)

15.05.2013 23:16:48 | Robin Marnolli

Děkuji,Robine, to mě těší :o)

15.05.2013 23:43:56 | Akrij8

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí