Víla

Víla

Anotace: ...

Jsi tak rozprášená ty ubohá lesní vílo
vidím tvoji krev na paloučku
to roztrhané nic je tvoje dílo
a vnitřnosti lpí v tom tichém hloučku

Jsi tak průhledná ty mlho všedního dne
vidím jak listí ztrácí svoji lítost
barevná jemnost se s tebou neshodne
bláto čeká na tvou pestrou sytost

Jsi tak vrásčitá ty elegantní pošetilosti
vidím tvoji rozprostřenost v mojí hlavě
schovávám se před tebou, bojím se ubohosti
zrodila se z nenadání a právě.
Autor Romísek, 25.05.2013
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí