Podivný ples

Podivný ples

Anotace: ...

Ples osamělých duší

otřepaných frází

plných kalichů

už plní se sál.

 

Jen málokdo tuší

že hudba schází

v takovém tichu

kdopak by tancoval ?

 

Tak klouzej se mnou

tichem po parketu

našlapuj lehce

na špičky střevíčků.

 

Melodií příjemnou

v tichém menuetu

A když tančit nechceš?

Sednem si chviličku.

 

Dnes zábava se tu nekoná

řeči nudných forem

za svitu svíce

o eleganci.

 

Ty, krásná madona

já, krok jako golem

podivná dvojice

při tanci...

 

Odešli hosté

však už to znáš

zůstal Ti ve vlasech

bílý květ moruše

 

Všechno tak prosté

zase se ptáš

proč zastavil se dech ???

Šílenství dvojduše

 

 

 

 

 

 

 

Autor Madanik, 26.05.2013
Přečteno 513x
Tipy 30
Poslední tipující: mirecek, Dreamy, Annie the wolf, Lioness, Aiury, Jenda P., Kirsten, Anjesis, zdenka, Avola, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherná :) jako by člověk opravdu koloval po sále s každou slokou :)

15.10.2014 23:47:32 | Lioness

velmi půvabná a formálně dokonalá, ST...

19.03.2014 16:58:01 | Jenda P.

tohle dílo je vážně nádherné :)

16.10.2013 22:41:18 | Anjesis

Však víš no... :-)

16.10.2013 22:42:14 | Madanik

Povedla se Ti...

26.05.2013 22:07:42 | Kett

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí