Sonet padlému

Sonet padlému

Anotace: .

Potkal jsem bytost plačící,

u cesty mojí klečela.

Své černé slzy na líci,

stírala ruka anděla.

Přišel jsem blíž, až před ním stál,

můj stín jak hejno havraní,

však pohled svůj mi nedopřál,

dál skrýval si tvář do dlaní.

Níže na jeho zápěstí,

já spatřil, co chtěl ukončit,

tu všimne si a znejistí,

však odhalí své tváře skryt

a tajemství, ač bezcitně,

teď šeptá ten, co patřil mně.
Autor PrincNoci, 28.05.2013
Přečteno 293x
Tipy 4
Poslední tipující: Jiná, Sima, KatkatkaW, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí