Muzika

Muzika

Anotace: Zamyšlení při dešti a poslechu oblíbené hudby...

Muzika byla má první láska
A stala se tou největší
Pomáhá mi od křivd od lží
Od protivných hloupostí

Žít bez mé hudby
V tomto světě plném zhouby
Bylo by jak žít v parné poušti
Bez vody a houští

Můj hudební proud mě chrání
Dopřává mi klidné spaní
Žít bez mé hudby
Byl bych na pokraji zhouby

Dokáže mě rozpálit
Ale také na kost zmrazit
Hudbou hýbou myšlenky
City, láska, domněnky

Hudba jsou mé vzpomínky
Na tvé sladké polibky
Hudba je má záchrana
V dobách temna a bezpráva

Avšak jednu díru nezacelí
A zrovna tu, co nejvíc bolí
Je to díra po tobě
Je tu ještě naděje?
Autor Martin Eden, 30.05.2013
Přečteno 341x
Tipy 1
Poslední tipující: Jiná
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí