ČÁRY V TEMNOTĚ

ČÁRY V TEMNOTĚ

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Iluze hmoty vzpomínky člověka
na lásku ve svém srdci
moře energie myšlenky prostupující
skrze každého a vše

dal jsem ti tvář
ty pláčeš proč?
tančíš v plamenech
po zrcadlech

rozbíjím své nitro
kreslím čáry do temnoty
naproti jdou za tebou

chorály smutku sálající vášeň
přichází zoufalství přímo letí
tančíš divný tanec

zesklovatělý písek
hlasitý křik a šumění křídel
čáry v temnotě
smíchané s krví

zasypaný ve stavu ticha
pouze snít a doufat
plamenů žár a slova proroků

daleká místa jasně svítí
tančíš a kreslíš
své čáry v temnotě

nevidíš můj stín...
Autor HAIR, 01.06.2013
Přečteno 485x
Tipy 6
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Tulačka, isisleo, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..líbí se mi..:-)

01.06.2013 21:12:43 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí