Ráno u jezera

Ráno u jezera

Ráno je u jezera trochu mlha

a Ty by ses podobala slunci

   - kam se slunce podělo

     když sem za mnou nejezdíš?

 

Ráno zdobilo by rosou Tvoje ústa

a cválalo by na duhových koních

   - ale kde ty koně jsou

     když jsi ještě nepřišla?

 

Ráno smočila by sis v jezeře vlasy

a já bych s Tebou ven chvíli šel

   - jenže k čemu by to vlastně bylo

     když už nikdy nepřijdeš?

Autor Zasněný básník, 07.06.2013
Přečteno 406x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí