Chvíle odpoutání

Chvíle odpoutání

Anotace: Bílé Karpaty, červenec 2013

Zase voní jehličí,
zase padá z lodyh prach,
okamžik nás neničí
marže termín zisky strach

Zase zástup bílých mraků
lechtá naše těžké tělo,
jako duši zašlých vraků,
kéž by to tak nebolelo...
Autor Metcheque, 07.06.2013
Přečteno 419x
Tipy 2
Poslední tipující: Jiná, ewon
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí