Poslední věci

Poslední věci

Anotace: prosinec 2011

Má duše umírá!
Nakopněte ji!
Ať ještě jednou, naposled vyletí...
Má duše umírá!
Vyhněte se jí!
Než dopadne a skončí ve smetí...

Můj mozek umírá!
Jen do něj udeřte!
Ať se ještě jednou, naposled rozsvítí...
Můj mozek umírá!
Nikomu nevěřte!
V podstatě vás nikdo nechytí.

Má hlava se rozpadá!
Zkuste ji prosím
na okamžik posbírat...
Má hlava se rozpadá!
A já si myslím
- jak těžké je umírat..!
Autor bird225, 05.07.2013
Přečteno 289x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí