Milosrdné lži

Milosrdné lži

Anotace: Tak mám tu novú báseň. Píšem v slovenčine lebo som zo slovenska... Len tak aby ste vedeli... :D

Keď vidím tvoj pohľad
a v ňom smútok,
vyrytá bolesť.
Slza derie sa z oka,
mám však pocit,
akoby som plakala
ostré čepele
žiletiek.
 
Položíš mi otázku,
veríš, že poviem pravdu.
Cítim sa ako pri rozsudku smrti.
Z úst vyjde vzlyk
za ňou nič len LOŽ.
Ak je to vôbec klamstvom.
Nechcem ti ublížiť,
a aj tak by ma mali odsúdiť,
na smrť.
 
Bola to
MILOSRDNÁ
........ LOŽ ........
 
ODPUSŤ
MI
Autor elizabeth911, 19.08.2013
Přečteno 356x
Tipy 3
Poslední tipující: nebech, kudlankaW, maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

toto sa mi páčilo:
"akoby som plakala
ostré čepele
žiletiek."

19.08.2013 19:29:31 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí