Len moja vina

Len moja vina

Anotace: :( venované môjmu ocinovi...

Sedíš oproti mne,
v očiach sa mihne tieň bolesti.
V tú chvíľu moje srdce
K...R...V...Á...C...A.
 
Je mi úplne jasné,
že všetko toto je moja vina.
Ťahám ťa
so sebou
do
temnoty.
Čierno-čiernej
TMY.
 
A je to moja vina,
že v tvojich
hnedo-zelených očiach
sa stratila šťastná iskra.
 
Je to len
MOJA
vina.
Autor elizabeth911, 20.08.2013
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: Avola, mikrojimbo, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí