Letní láska 2013

Letní láska 2013

Anotace: technicky špatné, ale aktuální vyjádření pocitů...

Letní láska 2013

Celé léto jsem bojoval o srdce dívky, při jejímž spatření se mi srdce rozbuší.
Jaké zná kouzlo? To ani můj mozek netuší.
ŠESTÉHO září - to datum mělo být naším milníkem.
Teď po šestnácti dnech mám srdce jak zbroušené pilníkem.
Ta jiskra nepřeskočila, a ty zjistila jsi, že dokážeš být jen kamarádka a nic více.
Teď těžko mi je, jak když balvan drtí moje plíce.
Chápu to, vztah funguje jen když milují oba a tomu nejsme si souzeni.
Teď zbývá zapomenout na ty chvíle souznění.
Možná je to osud, možná moje nekončící smůla,
že jdu životem dál opět 1+0.
(LSI, 22.9.2013)
Autor LSI, 22.09.2013
Přečteno 489x
Tipy 4
Poslední tipující: Obeil, Therentia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

letní láska :D miluju to spojení. Proč se nepoužívá láska podzimní?

22.09.2013 20:19:47 | jezevec.edward

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí