Smutní hrdinové…

Smutní hrdinové…

Anotace: .....

Maminko, tatínku kam nás to vedou
Do vlaků, za ploty
Sestřička, bratříček kam, kam pak to jedou
Řekni mu tatínku
Že dám mu z prasátka, všechny své zlotý
Jen ať nás nechají

Maminko, tatínku proč sněží v létě
To obloha snad slzy roní
Že sestřička, bratříček není, není už na tomto světě
Řekni jí tatínku, té paní v černém
Že všechno co mám, vzali mi
Oni

Maminko, tatínku kam ruku v ruce jdete
Sám budu mít strach
Jsem malý
Nevím, jak chodí to na tomto světě
Když z rodiny zbyl mi
Jen prach

Maminko, tatínku posílám po větru
Květinu, modlitbu
Za milión spálených dušiček
Co chybí tu světu
Nezapomeňte nikdy
Na hroby malých smutných hrdinů…..
Autor Nola77, 08.10.2013
Přečteno 418x
Tipy 4
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Kaitlynn, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tohle krásné a smutné dílo mě rozplakalo(.

12.10.2013 18:10:49 | CULIKATÁ

Kouzelná.

08.10.2013 15:22:53 | Kaitlynn

těžké a smutné téma
ale hezky zpracované

08.10.2013 00:12:33 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí