Bez Tebe...

Bez Tebe...

Anotace: Už je to půl roku:(

Spolu ruku v ruce

neseme se světem

lehneme si na louce

hvězdičko jsi mým světlem

 

Krásná kukadla na mě se dívají

hladím tvou tvář

Tvé rty mě líbají

nad hlavou máš svatozář

 

V objetí tě pevně držím

a tvůj krásný smích okolo zní

říkám ti že srdce své ti svěřím

člověk si přijde jako když sní

 

Jsi mé štěstí má láska

a já blázen co tě miluje

jsi ta nejhezčí kráska

společná budoucnost se maluje

 

Pak přišla bolest a žal

Odešla jsi tak nečekaně

já v očích mám kal

mám tu jen prázdné dlaně

 

Proč mi tě nahoru zavolali?

S tebou odešlo i mé srdce

snad mě za tebou brzo povolají

To není možné přece

 

Chybíš mi tu strašně moc

necítím tvou vůni,

neslyším tvůj smích

já probouzím se každou noc

 

se slzou v oku

na tebe myslím den co den

přidám do kroku

musím se z toho dostat ven

 

Jsi mi vším Hvězdičko:*

 

 

Autor Jacob P. Verlaine, 28.10.2013
Přečteno 559x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, CoT, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zatni pěsti..a já Ti přeju štěstí

28.10.2013 20:50:53 | Lioness

je to už viac ako sedem mesiacov..a keď sa obzriem späť,ani neviem ako prešli a čo sa za tie mesiace dialo..čas plynie,aj keď nechceme..všetko sa zmení..a prajem veľa síl..

28.10.2013 12:43:12 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí