Bludné bytí

Bludné bytí

Anotace: Když smutek do duše vletí...

Sbírka: Himmlhergot...život

Bloudím do zátiší své duše,
když střílejí na mě z kuše.
Jak vlci honící svou oběť,
už vím, že není cesty zpět.

V dáli vidím slavnou budoucnost,
však přítomnost k ní pálí každý most.
Vrávorám do hrobu rychlejším krokem,
na čem záleží, co přináší rok za rokem?

Jen zmar a bludné bytí,
které vede k opileckému pití.
Nač společnost zatěžovat svou leností,
když mé problémy sleduje s lhostejností?

Nožem si řežu tepny, žíly...
Nač žít, když nemám dostatek síly?
Skáču z okna, rmoutím rodiče,
stejně nade mnou pletli jen biče.

Sobecký čin, leč oni chtěli po mě mnoho,
ztratí mě mrazivého dne jednoho.
Srdce tepe bolestí,
když život dává rány pěstí.

Bludné bytí končí v rakvi, asi je na ni příliš brzy,
jenže stále neuschly bolesti slzy.
S bolestí se nedá žít věčně, kdo to pochopí?
Mé srdce se mezitím v zármutku utopí...
Autor Rezka Štrochová, 09.11.2013
Přečteno 418x
Tipy 1
Poslední tipující: domdom
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to smutné. Měla by jsi jít na pořádný mejdan. Nevyhýbej se "rvačkám". Život si to žádá, tak mu to nandej. Kurňa. Dopřej si pocit z vítězství...

09.11.2013 10:35:48 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí