Jedinec Alfa

Jedinec Alfa

Anotace: věnováno...

Na každé tvé narozeniny
vytáhnu nějaký tvůj dopis

na starým zmuchlaným papíře
a čtu

Žádný pohled
Žádná květina Ani
přání

Tohle je k nalezení
jen tu

Sedím na zemi
ve svým bytě
vedle starý krabice od bot

A zatímco ti pomalu dochází
že mi ani nestojíš
za jedno pitomý
přání

neúnosný ticho
rozráží chichotání

A všudepřítomný

neviditelný

děti


.
Autor Favi, 16.12.2013
Přečteno 572x
Tipy 21
Poslední tipující: AndreaM, Amable seňor Marek, prostějanek, Hraběnka, Jana B., Roger, fijalka, Amonasr, Aaliyan, jitoush, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

!!

18.12.2013 13:51:34 | Roger

V tomto čase,z čiré nostalgie,rozesílám papírová přání se známkami.....
a nečekám žádné odpovědi......Ji.

16.12.2013 19:40:07 | jitoush

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí