Možná jen zapomenout

Možná jen zapomenout

Anotace: ...

Hledání krásy

na květech mrtvých

… mrazem

(jsi uměl vždy lépe než já)

Slepený řasy

prý přestanu mít

… časem

Časem?

Další rok?

Dva, deset, ..

Do konce života?

Začínáš mě bolet

zase víc …

Blbý vánoce !!

… chci aby mi

někdo řekl,

že kašlem na dárky

a radši se jdeme opít …

Chci cítit tvojí bundu

na ramenou,

protože jsem jak malá

a neumím se pořádně obléct.

A možná chci jen zapomenout …

Rest in pride …

Autor Melfëa, 20.12.2013
Přečteno 498x
Tipy 4
Poslední tipující: V.N.Losinský, Jana B., maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí